donderdag 8 september 2011

Poeh, het zit er bijna op en het  ‘natour kampioenschap’ is nog best spannend.  Broer Peter staat bovenaan in de club en in het  Rayon (36 punten voorsprong ) en moet nog eenmaal ‘knallen’, zou mooi zijn voor hem als het lukt, misschien weer eens  ’n titel op het korte werk.Trouwens hij kan toch wel terug zien op ’n groot aantal prachtige uitslagen in het Rayon maar ’n kampioenschap is nog altijd de ‘kroon’op je werk. Nu we het toch hebben over de kroon op je werk,  zijn het toch Remco en vader Martens die dit jaar absoluut de beste zijn, nooit verzaken, alle weken in de kop op alle diciplines en dus de terechte nieuwe GENERAAL KAMPIOEN, van harte gefeliciteerd mannen want ik kan me niet voorstellen dat jullie nog in te halen zijn. (800 punten voorsprong)
Bij mezelf op het hok zit alles nu op jongen. De jongste zullen 3 en de oudste zo’n 13 dagen oud zijn a.s. vrijdag. Redelijke stand voor de duivinnen en mooie stand voor de doffers.  Ben voornemens de 20 duivinnen te spelen mits ze geen gaten in de vleugels hebben, ook zal ik wat meer doffers spelen maar ook hier weer met de restrictie dat ze wel ’n redelijke vleugel moeten hebben. Het africhten/lappen heeft op ’n laag pitje gestaan want de weersomstandigheden waren ronduit slecht en al die nattigheid doet ze niet goed.
Zaterdag weten we meer en maken we de balans defintief op. Zaterdag nemen we ook afscheid van onze secretaris Nico Lamers, die zijn lidmaatschap heeft beeindigd. Ontzettend jammer want Nico was ook de drijvende en stuwende kracht achter het automatisering gedeelte. Nico in ieder geval reuze bedankt. De komende weken staan bol van vergaderingen, Rayon, vereniging en Afdeling maar ook zijn we dichtbij de definitieve fusie tussen de 2 Heemskerkse verenigingen. Veel werk maar we kunnen ’n gezonde, mooie en loeisterke nieuwe vereniging neerzetten dus zeg ik nogmaals  kom op zet je schouders er onder, wees eensgezind, we kunnen nog ’n tijdje vooruit en kunnen ’n prachtig duivenbolwerk neerzetten. Het seizoen zit er dan wel op, maar er ligt nog genoeg nieuw werk……tot later……

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Quievrain