zondag 14 augustus 2016

The Day After


The Day After,
Pont St Max was de laatste jonge duivenvlucht van dit seizoen, voor mezelf na 4 seizoen niet mee gedaan te hebben met het jonge duiven programma, werd het een aardige comeback. In de club pak ik de 2e plek onaangewezen en in het rayon zit een top vijf plek er waarschijnlijk net nog in.
Pont St Max werd  een mooie vlucht, de duiven hebben op het traject, gezien de snelheden, de nodige zuidenwind gehad. Helaas stond er aan de kust een  te stevige westenwind en keldert de snelheid en komen rayon A en B niet in het stuk voor.  Ik had 26 duiven in concours ( de jonge doffertjes had ik thuis gehouden)  van deze 26 klasseren er zich 14 in Rayon verband en  begin ik met de 14e plaats tegen 1178 duiven.  Tevreden! 
In de club wint Simon Durge, beter Simon en Tom winnen. Geweldige uitslag 1-2-4-7 en 14 van de 25! Wim Geerlofs 3e (10 van de 40) 5-10e Gerrit Twaalhoven (9 van de 25) 6e Jos Nijman (14 van de 26) 8e Gerrit de Boer (7 van de 14) en 9e Martin Knap.
De laatste vlucht dus ook de kampioenschappen!  Simon en Tom pakken opnieuw de titel. Mannen gefeliciteerd. Aangewezen  pakt Hans Baltus de eerste plaats, met een kleine korf en kijk op duiven, Hans van harte!!!!
Onaangewezen 1e Simon Durge 2e Jos Nijman 3e Gerrit Twaalfhoven 4e Henk Beentjes 5e Wim Geerlofs.
Aangewezen 1e Hans Baltus 2e Simon Durge 3e George van Brienen 4e Jos Nijman 5e Nico van duivenvoorde.
Tom en Siem, maakten hun favorieten rol waar en worden opnieuw kampioen jonge duiven.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Day After