zaterdag 27 mei 2017

The Day After


The Day After
De duiven gingen zoals verwacht vroeg los en toen begon naast de spanning ook de temperatuur al  fors op te lopen. De duiven die in Belgie waren gelost (Friesland en afdeling 5) maakten snelheden boven de 100 kilometer/u. Wat wel gelijk opviel was het onregelmatige en het slechte verloop. Toch begin je te rekenen……zouden ze die snelheid kunnen halen?    Dan komen de dit snelheden van Bourges Belgie en Blois van Afdeling 5 binnen en weet je dit wordt een lastige vlucht! Iedereen heeft zo zijn eigen beleving maar deze vlucht was voor menig duif een brug te ver, de duiven voor het echte zware werk  blijken beter met deze omstandigheden om te kunnen gaan en de marathonmannen vonden het wel een mooie africhting.
De meeste dagfond en programma spelers denken er vast anders over want (te) veel duiven zijn nog onderweg.
In Heemskerk gaat de overwinning naar Gerrit de Boer/Sanne. Goed voor de 4e plek in het Rayon en de 11e in de Afdeling! Gerrit en Sanne van harte gefeliciteerd!
GERRIT BEZIG MET EEN GEWELDIG SEIZOEN
De toptien in Heemskerk
1e De Boer/Sanne 2e Gerrie Lotterman 3e Jos Nijman 4e Comb Weel 5e Gijs Kabalt 6e-8e Sam de Jong 7e Peter Nijman 9e Kees Niesten sr. 10e Martin Knap.
Zelf pak ik de 3e plek in de club tegen 511 duiven, de 14e in het Rayon tegen 1575 duiven en de 24e in de Afdeling tegen 8513 duiven.

Absoluut niet tevreden, slechte vlucht, te weinig prijzen en te veel duiven nog niet thuis. Hopelijk komen er zondag nog duifjes na en kunnen we de balans opmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mei....