donderdag 16 december 2021

verkoop laatjes combinatie Tervoort-Hasert

 

Donderdag 16 december

Vandaag op bezoek geweest bij de Combinatie Tervoort-Hasert.

De aanleiding van ons bezoek was de bonnenverkoop (die nog 2 dagen loopt) van deze combinatie op GPS. Toen ik deze verkoop vorige week zag werd het mij duidelijk dat het 10 late jongen waren, die de combinatie speciaal heeft gekweekt t.b.v. hun club de Snelvliegers. Hoe mooi is het om de duifjes inlevende lijve te kunnen bekijken. Maandag de telefoon gepakt en de afspraak was snel gemaakt, wel verteld dat ik met mijn broer en Peter Beentjes zou komen want wij drieën willen weleens zien wat Gerard en Frits onder de pannen hebben.  Per slot van rekening krijgen wij regelmatig klop van deze mannen uit Haarlem dus hoe mooi is het om de duiven te mogen zien.

Vandaag dus met zijn drieën op pad, bij aankomst hoorden wij al het geschraap uit het hok komen, één zaak was gelijk duidelijk, Gerard duld geen stront in zijn hokken en even later werd ook helder dat duiven die geen kop kunnen vliegen ook geen lang leven zijn beschoren.

Al snel kregen wij de laatjes in onze handen maar ook de ouders hebben wij mogen bewonderen. De duiven zagen er picobello uit, zijn echte laatjes, gevaccineerd tegen paramixo en de klasse straalt eraf.  

Hierna nog even onder het genot van een kopje koffie lekker over de duiven gepraat en dan vliegt de tijd!

Gerard, bedankt voor de ontvangst. Het was gezellig en wij hebben geweldige duiven mogen bewonderen en voor de geïnteresseerde liefhebbers het is echt de moeite waard om de verkoopsite te bezoeken.

https://gps-auctions.com/shop/bonnenverkoop/late-jongen-uit-de-toppers-van-de-comb-tervoort-hasert-t-b-v-p-v-de-snelvlieger/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Day after