zondag 26 februari 2023

Zondag...

Zoals U ziet heeft de site een nieuw kleurtje gekregen en heb ik de naam veranderd in TEAM NIJMAN. 



Ook dit seizoen zal ik onze ervaringen, resultaten en duivennieuws delen op dit blog.

De duiven doen het goed en verder druk met andere zaken. Zaterdag ga ik met mijn duiven vrienden naar de beurs en is de start dat alles heel serieus genomen gaat worden🤗

Ik zag op de veilingsite van GPS een bonnenverkoop van afdeling 6 staan met maar liefst 32 schenkingen. Ik zag mij zelf er ook tussen staan🙄. 

Hieronder de tekst, voor de duidelijkheid het betreft een zomerjong juni/juli (eerder niets beschikbaar) uit de kweekduiven van Jos & Peter Nijman. 

Bon 6. Team Nijman Heemskerk, Bon voor een jonge duif 2023 in overleg. 

Vanaf dit seizoen, 2023, wordt er onder nieuwe naam gespeeld; namelijk Team Nijman i.p.v. Jos Nijman. Dit door de bemoeienis van matador Steef Duijn en Dirk Klaassen, die met inbreng van de duiven van Bas & Gerard Verkerk een flinke impuls heeft gegeven aan de prestatiedrift. Met name de Jonge Duiven vluchten ging het prima met bijna iedere week vroege duiven en mooie series. Dit resulteerde in een 5e plek onaangewezen en 3e plek Aangewezen in onze afdeling. Maar ook op de Midfond werd een kringoverwinning gepakt en op de afsluitende Dagfondvlucht vanuit Chateauroux werd een 2e gespeeld in Noord-Holland! In de Afdeling oud 9e o.a. 7e aangewezen. Afdeling generaal 5e o.a. 4e aangewezen.

Voor meer info zie hun interessante site/blog op nijmanheemskerk.blogspot.nl.


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Morlincourt