maandag 14 juni 2021

Nabeschouwing

 Nabeschouwing Pont St Max

De vlucht werd zaterdag afgelast en terecht. Zondagmorgen vroeg was het wel op de hele vluchtlijn prachtig weer en konden de duiven om 7.00 uur gelost worden. 

Om 11.29 zag ik de eerste melding uit Zandvoort met een verrassend hoge snelheid, dan weet je dat je in Heemskerk op 40/41duiven moet klokken wil je vroeg zitten en dat deed broer Peter Nijman !! Van harte broer. Zelf moet ik wachten tot ‘50’, gelijk de afgelopen vluchten begint de trein daarna wel te lopen. Bijna mijn hele DF-ploeg was mee en kwam prima naar huis. (22 vd 32 prijs in de afdeling)


Pracht vlucht, mooie omstandigheden en hopelijk is het nu gedaan met al die vluchten met 3 nachten mand want je blijft ‘puzzelen’ om de duiven weer goed te krijgen.

Broer Peter pakte zijn duiven onverwachts wonderbaarlijk goed, want door omstandigheden was de aandacht bij ons de afgelopen dagen niet echt bij de duiven. In de club, kring en Afdeling maakt hij een prachtige uitslag tegen 6090 duiven 3-8-9-11. 

Wat een prachtig eerbetoon aan je grootste fan, onze moeder, die steevast alle zondagen vroeg hoe zitten jullie jongens. Wat een afsluiting❤️




Geen opmerkingen:

Een reactie posten