woensdag 20 februari 2019

PINK LADY


Eigen Pink Ladies in Kring 3
De lancering van de Ladies League door Esther Bultman is landelijk een groot succes. Er zijn veel roze ringen aangeschaft en menige dame gaat dit jaar de competitie aan met haar eigen man. En heren vergeet niet a happy wife is a happy live
Het leek de dames Pauline Kroon, Gitta Twaalfhoven, Corrie Thiele en Mary Duindam een leuk idee om deze competitie wat lokaler te gaan organiseren. Zij hebben alle verenigingen in kring 3 aangeschreven en gevraagd welke leden er roze ringen hebben besteld, deze zijn benaderd en bijna alle dames doen mee aan de Ladies League kring 3.
Om net als de NPO mooie dames prijzen te kunnen uitreiken aan de winnaars is besloten om op 8 maart een blinde verkoop te organiseren bij P.V. de Snelvlieger in Haarlem. Alle dames hebben een duif geschonken (zonder roze ring) en hierop kan door iedereen geboden worden.
Tevens hebben er 5 topmelkers (Hok Nijman, Henny Lagrouw, Martijn en Marit Kramer, Frank Rodenburg, Comb. Hoffman Regtop) een duif geschonken en deze worden daarna per opbod verkocht.  Uiteraard hoopt de commissie dat hier ook flink op geboden wordt door alle aanwezigen.
 Op17 maart om aanstaande wordt er nog tijdens de Duivenmarkt in P.V. Heemskerk 5 duiven verkocht die geschonken zijn door Gert Twaalfhoven, dit gebeuren vindt plaats rond 10.30 uur.

Krijg 22/2 een berichtje van de grote Dagfond kampioenen Joke en Jan Kaman dat zij 1 jong uit de kwekers aanbieden op de verkoop 17 maart in Heemskerk! Super bedankt namens de dames🤩🤩🤩
Ook deze opbrengst wordt weer volledig gebruikt om mooie dames prijzen aan te schaffen.
Ëén prijs heeft de commissie al binnen:
Motorhuis Heemskerk stelt een weekend lang een auto naar keuze beschikbaar inclusief een volle tank. Hoe leuk is dat samen met je vriendinnen een weekendje weg…..
Dus heren en dames think pink en kom 8 en 17 maart naar respectievelijk naar P.V. de Snelvlieger in Haarlem en P.V. Heemskerk. Tot dan.
 


 
 




     
 



 


Gerelateerde afbeeldinghttps://d30y9cdsu7xlg0.cloudfront.net/png/248815-200.png



Ladies League


Kring 3

 

 
 


Gerelateerde afbeelding

8 maart 2019 & 17 maart 2019

Duiven- en/of Bonnenverkoop

 

Deelnemers aan de Ladies League, kring 3 2019 zijn de dames:





Typ hier uw tekst
 


Twaalfhoven, Weel, Durge, Kamstra, Van de Aar, Lotterman, Ebbens, (P.V. Heemskerk) Blokdijk, Jansen (Pleines) Widurski (Ons Genoegen) Joosten, Vellinga, Zandbergen, Handgraaf (Snelle Wieken) Thiele, Kroon, Duindam, Wegman, Van de Paverd, Hasert, Tervoort en Stevens. Kamstra (De Snelvlieger)

 





Lad
 





 
 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten