zaterdag 16 mei 2020

Update 16 mei

Update controles en start vliegseizoen

Beste Verenigingen en Leden,
De afgelopen week is het bestuur druk geweest met het controleren van verenigingen en het grotendeel van de verenigingen is inmiddels bezocht. Tot nu toe hebben 34 verenigingen zich aangemeld voor de controle. Wanneer u zich als vereniging aangemeld heeft dan nemen wij contact met u op.
Voor de verenigingen die zich nog niet aangemeld hebben voor controle: zorg dat uw vereniging z.s.m. voldoet aan het protocol en stuur een mail naar secretarisafdeling6@gmail.com en jlhaselager@me.com. Wanneer een vereniging niet over een ondertekende checklist beschikt dan kan in deze vereniging niet ingekorfd worden.
Het goede nieuws is dat we gaan beginnen. Voor zaterdag 23 mei staat een africhting op het programma. Voor kring 1 en 2 zal dit Gorinchem of Zevenbergschen Hoek zijn. Kring 3, 4 en 5 gaan naar Roosendaal.
Zoals het er nu uitziet zal de losplaats voor zaterdag 30 mei Roosendaal worden en dan voor de gehele afdeling.
Uiterlijk maandag zullen wij de verenigingen informeren over de protocollen welke gevolgd moeten worden voor zowel concoursduiven als vrachtduiven, opgave aantal duiven/boxen en het insturen van bestanden naar Compuclub.
Verder willen wij in de loop van de week het vliegprogramma voor na 30 mei sturen. Reden hiervan is dat wij zojuist een bericht van de voorzitter van de KBDB hebben gezien waarin aangegeven staat dat België vanaf volgende week mag starten met leervluchten. Of Nederland hierdoor lossingsvergunningen in België zal krijgen is op dit moment niet duidelijk. Zodra dit duidelijk is zullen wij het vliegprogramma met jullie delen.
Met vriendelijke groet,
Bestuur Afdeling Noord-Holland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Quievrain