zaterdag 16 april 2022

The Day after

 The Day After

Terecht werd de lossing wat verlaat omdat het in Noord-Holland in de vroege uurtjes nog niet goed was. Het wachten werd beloond met een prachtige vlucht. Zonnig, (zuid) oostelijke windje, dus aan de kust moest je vroege duiven pakken.

Toen de eerste meldingen uit Zandvoort kwamen werd het rekenen. Eerder dan verwacht zagen Eduard en Dirk 4 duiven achter het hok aankomen. Die komen dus van de kust. Gelukkig kwam mijn “old grand lady” wel direct naar beneden, de andere deden er een halve minuut langer over. Hierna hing er een koppel van 10 duiven en dan weet je het wel maar de duiven bleven zich goed aandienen. 3 stuks hebben een rondje NH gemaakt maar uiteindelijk kon de klep weer dicht. Het doormelden met mijn M3 ging nog niet goed, dus maar eens wat info inwinnen.

Simon Durge


Grote winnaar in de club, kring en Afdeling werd Simon Durge. Super Simon!! Ook Arie Tromp liet zich fantastisch zien met 4 vroege duiven.

Zelf ben ik dik tevreden, mooie vlucht, mooie serie. De paasvlucht was prima georganiseerd en iedereen vertrok met lekkernijen.


Fijne Paasdagen! 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Quievrain