dinsdag 28 januari 2014

 


 
P.V. Heemskerk is voornemens een duivenmarkt te organiseren op zondag 16-03-2014 om liefhebbers de gelegenheid te bieden om duiven en of aanverwante artikelen te kopen of te verkopen en eventueel te ruilen. Wij willen weten of daar animo voor is, dus graag ontvangen wij een mail of belletje wanneer u daar aan mee wilt doen binnen 10 dagen ( deadline 6 februari ) P V Heemskerk zorgt voor een goed verzorgde tijd die u bij ons aanwezig bent. Bij genoeg animo hoort u zo snel mogelijk of het doorgaat en hoe de organisatie er uit ziet. Het wordt bijzonder.

bij voorbaat dank voor u reactie.


of bel naar 06-41602611 of 0251-244049




 ’n DuivenMarkt houden valt en staat dat met de hoeveelheid ‘aanbieders’. Het moet toch ook ’n beetje “Lier” gehalte krijgen wat betreft het aanbod en kunnen aanschaffen van ’n paar ‘jonkies’. Daarnaast is er ruimte om duifverwante spullen te kopen/ te verkopen. Ruimte genoeg om en nabij ons clubgebouw, zeker op de zondag. De club zorgt voor marktkramen, er is koffie, ’n drankje en genoeg versnaperingen voor de inwendige mens. De grootste dierenspeciaal zaak van Noord-Holland is op loopafstand van ons clubgebouw.



Maar het draait om de HOEVEELHEID AANBIEDERS. Indien de club genoeg aanmeldingen binnen krijgt, gaan we er voor en zullen we alles uit de kast halen door middel van promotie. Dus heb je rond half maart wat jonge duiven speen klaar en je wilt ze verkopen AANMELDEN.

*************************************************************************

Laatste nieuws, veranderingen lossingplaatsen
Naar aanleiding van een prettige bespreking die gisterenavond heeft plaatsgevonden tussen twee delegaties van afdeling 6 en 12 m.b.t. de vraag of er in het komende seizoen mogelijkheden zijn om vervoer technisch samen te werken.  Uiteraard werkten wij al samen op de overnacht, maar er zijn nu ook mogelijkheden gezocht op midfond, dagfond en de laatste jonge duiven vluchten.

Dit heeft  geleidt  tot enkele aanpassingen aan beider vliegprogramma’s om dit door 6 en 12 gewenste te realiseren, dit uiteraard alleen als de aantallen daar aanleiding toe geven.
Vliegprogramma zie Afdeling site, deze week volledig op http://duivensport-nh.nl/vliegprogramma/

 


 

 

 

 

 

 

Dit heeft  geleidt  tot enkele aanpassingen aan beider vliegprogramma’s om dit door 6 en 12  gewenste te realiseren, dit uiteraard alleen als de aantallen daar aanleiding toe geven.
Vliegprogramma zie Afdeling site, komende week http://duivensport-nh.nl/vliegprogramma/

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op naar Duffel