zaterdag 12 november 2011


Onze jongste leden zijn tot grote hoogte gestegen en nemen het plafond onder handen. Mannen grote klasse!
Voortgang verbouwing clubhuis P.V.Heemskerk
Voor de mensen (leden), die wel willen maar niet kunnen en voor de leden die wel kunnen maar niet willen, heb ik besloten de voortgang op mijn Blog te zetten, zodat men het toch ‘n beetje kan volgen……Deze keer alleen de foto’s
Onze voorzitter, tevens hoofdopzichter is even aan het bellen. Een echte opzichter nog even vandaag bellen wat gisteren al klaar had moeten wezen.


Onder het kritische oog van Gerard, onze voorzitter, zijn de mannen aan het schuren

Het inkorflokaal, de muur van het oude kantoor is eruit, zodat we meer ruimte krijgen! Voorlopig staat het nog even vol.

De oude deur naar het kantoor moet nog even dicht gemetseld worden en de muren worden komende weken onder handen genomen door Marcel Tromp, onze stukadoor.

De deur naar het nieuwe kantoor moet er nog in gehangen worden, maar je kan zien dat de leidingen allemaal mooi weggewerkt zijn door 'n koof


Ook de bar moet eraan geloven en krijgt 'n nieuw kleurtje, boven de bar op de muur komt onze nieuwe club logo/naam. Onze huis fotograaf Jan Breed gaat zeker weten iets moois voor ons maken.


Inkijk in het kantoor waar de computer komt te staan. Marcel Tromp, de grote man en kampioen op de zware fond en in het dagelijks leven stukadoor heeft de muren al vakkundig glad gestreken. Marcel een beetje reclame mag toch wel.


De duiven maken het uitstekend maar we treffen het tot nu toe ook nog steeds met het mooie weer en dat doet de duiven zichtbaar goed. Wat ook goed gaat zijn de vele reacties op het stukje wat ik heb geschreven over ‘allicine’. Ik ben blij te zien en te horen dat er genoeg liefhebbers zijn die er schoon genoeg van hebben hun duiven vol te moeten stoppen met al die antibiotica. Natuurlijk kunnen wij mensen en dieren niet altijd zonder en redt het vele levens maar owee als steeds meer bacteriën ‘stammen’ immuun worden! Ik zou zeggen lees de artikelen over ‘allicine’ maar eens op internet. Voorlopig zijn er al de nodige duivenmelkers die het zijn gaan gebruiken en ben ik echt nieuwsgierig de komende maanden naar hun bevindingen. Let wel, liefhebbers die slecht spelen, slecht hok hebben, duiven met weinig kwaliteit en ze ook te hooi en te gras preventief kuren moeten vooral geen allicine bestellen! Zonde van je geld, je gaat er niet harder/beter door spelen. Neen duiven blijven en worden er door gezond en goede gezonde duiven vliegen makkelijker prijs en blijven langer in een betere conditie en door geen gebruik  te maken van antibiotica wordt er geen geweld  gedaan aan die  goede topconditie. Duiven moeten een goede natuurlijke weerstand krijgen, hebben en behouden en daar zorgt allicine voor.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk