zaterdag 24 november 2012

van alles wat


Zoals U ziet is de site weer in ’n nieuw jasje gestoken. 1 x per jaar verander ik het aanzicht/kleur en indeling. Ik vind dat wanneer je ’n site heb, je deze ook actueel moet houden en regelmatig moet opfrissen.

Vanaf nu komt U gelijk op de openingspagina en aan de rechterzijde ziet U het keuze menu met o.a. foto’s, kampioenschappen en menu STARTPAGINA BLOG, dubbel klik en U ziet het laatste nieuws .

 

Vorige week schreef ik over de samenvatting van het verloop/ tijdsduur van de vluchten, gemaakt door Theo Zwanenburg/Coolen. Inmiddels is het geplaatst,(nou ja ik heb het zelf maar gedaan want aan wachten heb ik ’n vreselijke hekel) op de site van de Afdeling http://www.duivensport-nh.nl/site/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=89

Volgende keer zal ik laten zien/publiceren uit welke hoek de wind letterlijk en figuurlijk heeft gewaaid in het seizoen 2012 en dat had gevolgen, waar en hoe de prijzen werden verdeeld.

Na vorige week de Noord-Hollandse Kampioenendag konden we ons deze week opmaken voor de beurs. Ik heb verderop ‘n klein verslag gemaakt van mijn bevindingen.

Deze week, leuke en positieve reacties gelezen en gekregen op het forum en je ziet wanneer je aansprekende mensen uitnodigt, die daarnaast ’n goed en eerlijk verhaal met inhoud kunnen vertellen, Je genoeg mensen trekt. Er blijkt dus nog steeds behoefte te zijn maar ook hier moeten we de boel wel regelmatig blijven opfrissen om de duivenmelkers te blijven verrassen.

Donderdag samen met broer Peter bij fotograaf Jan Breed geweest. Onze kampioensduiven mochten op de foto en Jan kon gelijk ’n mooie compositie foto maken voor mijn site. Altijd weer leuk, even bij praten over de duiven en al kan Jan dan wel niet meer vliegen met zijn duiven, fotograferen kan hij als de beste. Het afgelopen jaar heeft menig groot en klein kampioen hem bezocht en zijn bureau staat dan ook vol met allerlei maten en voorbeelden van foto’s. Jan maakt prachtige foto’s tegen aantrekkelijke prijzen en lekker dichtbij dus ’n absolute aanrader! www.janbreed.nl

En dan als laatste deze week mijn bevindingen en verslag van de Beurs.

Zaterdag morgenvroeg vertrokken met E.J en broer Peter…… richting Houten. We waren lekker op tijd aanwezig zo rond 10.00 uur en waren tot onze verbazing absoluut niet de eerste. Het moge duidelijk zijn het was al gezellig druk. Nu is de voorjaarsbeurs altijd drukker en zal de omzet voor de standhouders dan ongetwijfeld  stukken hoger zijn, ook is er in het voorjaar veel meer aanbod van duiven. Je kunt je dus afvragen wat is het nut en zin van deze najaarsbeurs of manifestatie? Kampioenen huldigen kan je wel vergeten ’n complete aanfluiting. Veel kampioenschappen zijn nog steeds niet bekend door mismanagement van het N.P.O bestuur en die paar die je wel wilt huldigen doe je in deze ambiance heel veel te kort. Bij die showhomers (T.T.) loopt geen mens, dus……Toch loopt er veel volk op de beurs en wat zoeken we er? Gezelligheid, contact zoeken met elkaar, wat nieuwtjes zien en horen, misschien ’n bezoekje bij de voerleverancier of bij de dierenarts.

Wij liepen er wat rond om te kijken en te snuffelen, kwamen veel kennissen tegen, praatje hier praatje daar, je spreekt wat mensen aan en vonden het best gezellig. We begonnen en eindigde met ’n kopje koffie en om 13.00 uur stapten we weer in de auto richting huis.

Volgende week nieuws over onze T.T. in Heemskerk en over onze bonnenverkoop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten