zondag 5 mei 2019

THE DAY AFTER


The Day After
Martin, wint de 1e en 3e top gefeliciteerd!
Zaterdag werden de duiven om 10.05 uur gelost onder goede omstandigheden maar de duiven zullen ongetwijfeld, onder weg, het nodige zijn tegen gekomen. Zo stond je in het zonnetje en een moment later kreeg je een buitje of wat hagelstenen op je kop en dat allemaal samen met een stevige noordwestenwind. Het verloop van de vlucht laat ook zien dat het niet voor alle duiven makkelijk is geweest maar ook weer niet echt problematisch, want de duiven bereikten toch allemaal weer hun thuishonk.
Zelf absoluut niet tevreden 42 mee en gewoon een ‘draak’ van een uitslag, de doffers waren voor de 2e keer mee en tussen de 16 mannen zitten 11 jaarlingen, die vrij onervaren zijn en het laat zich raden…jaarlingdoffers voorop en de duivinnen waren in geen velden en wegen te bekennen.  De duiven hebben geleerd, zijn thuis en daar is alles mee gezegd. 
In de club is Martin Knap de grote winnaar op de hielen gezeten door Peter Beentjes, 2 vroege duiven in de kring! Martin van harte gefeliciteerd met je overwinning!
De eerste 10 van Heemskerk
1-3 Mart Knap, 2 Peter Beentjes, 4-6 Gerrie Lotterman, 5 Gijs Kabalt, 7-8-10 Frank Rodenburg, 9e Max van Delden.
Martin pakt zijn 3 eerst getekende duiven rap achter elkaar dus die uitslag kun je insturen. Zijn 1e duif is een duivin die is aangelopen en bij de trainingen de kantjes er van “afloopt” en zijn 2e duif is een broer van zijn ‘531’  Goede duiven en motivatie!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mei....