zondag 19 mei 2019

The Day After


The Day After
Morlincourt, onze 2e MF vlucht, werd opnieuw een mooie vlucht, want de duiven kwamen prima  en vlot naar huis. Om 10.45 uur klonk het startschot, terwijl afdeling 5 op een verdere afstand al om 9.20 uur los ging.  Voordeel was dat we enigszins de snelheid konden inschatten maar door de steeds meer aanwakkerde kopwind kwamen wij niet aan die snelheden.  Onze duiven kwamen diep uit het binnenland en de gehele kring 3 maar ook 1 kwamen er in Afdelingsverband  niet aan te pas.  Volgende week nieuwe kansen en wie weet andere omstandigheden.
 
In Heemskerk hebben 2 liefhebbers de duiven al vanaf het begin in de juiste conditie, opnieuw slaan de combinatie Weel en Gerrie Lotterman vernietigend toe en maken gehakt van de concurrentie.
Jeffrey Weel.
 
 
De eerste 10 van PV Heemskerk
1-7-8-9 Combinatie Weel, 2e Simon Durge,3-4-6 Gerrie Lotterman, 5e Peter Nijman en 10e Jos Nijman. Het concours staat 13 minuutjes open.
 
Zelf pak ik de 10e plek in de club en in de kring de 30e met 17 van de 35 in de prijzen.  Eerlijk gezegd ben ik er absoluut niet tevreden over, natuurlijk zijn er wel wat verzachtende omstandigheden maar het tij moet nu wel snel keren maar mijn gevoel zegt dat dat nog niet gaat gebeuren.  Ik ga duiven, die niet in de juiste conditie zijn, niet verder spelen dus het gaat een klein ploegje duiven worden………..
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Mei....