zaterdag 8 september 2018

THE DAY AFTER


The Day After
The Day After is de laatste van dit seizoen, de vlucht Quievrain stond in het teken van wie wordt er Natour kampioen van Heemskerk. De combinatie van der Aar stond fier boven aan maar er zijn wel meer ‘gekke’ dingen gebeurd op de laatste vlucht. We hebben er vrijdagavond  ‘schik’ en lol om gehad en hebben lopen dollen omdat we het elkaar gunnen maar je krijgt het niet cadeau!  De combinatie had het zekere voor het onzekere genomen en had het gehele hok in gekorfd.
Zaterdagmorgen kregen de duiven al vroeg de vrijheid, mooie wolkenlucht met een stevige zuidwesten wind en dat west was ‘stevig’.  De duiven zouden ‘hard’ gaan en je weet dat je met deze wind vooral in je eigen kring, sterker in je eigen club moet kijken. De eerste duiven maakten een ‘mooie’ snelheid maar in groot verband stelt het helemaal niets voor........de wind bepaald maar het blijft opmerkelijk dat de snelheden van de duiven van de overvlucht aan de kust eerder af dan toenamen en hoe dat kan laat zich raden.  Het werd een prachtige vlucht en de mannen die ze goed hadden zitten maakten gehakt van de uitslag maar de combinatie van der Aar verdedigde met verve hun positie en worden natour Kampioen van Heemskerk. Ellie, Piet en Cordi gefeliciteerd!
Proost Cordi
 
De uitslag 1e en 9e Gerrit Twaalfhoven, Gerrit van harte gefeliciteerd, een mooie afsluiter.
Wie het laatst lacht , lacht het best Gerrit samen met Gerrie in een Uitgeester onderonsje
2-4-5-6 een ontketende Peter Nijman, die er 17 van de 20 in de prijzen draait en in de kring zelfs 19/20 3e en 7e Peter Beentjes, die er ook 5 van de 6 pakt!! 9e Combinatie van der Aar die hiermee hun kampioenschap binnen halen, proficiat. 10e Combinatie Weel
Kampioenschap Natour onaangewezen 1e Combinatie van der Aar, 2e Peter Nijman, 3e Peter Beentjes, 4e Jos Nijman, 5e Combinatie Weel.
Kampioenschap aangewezen Natour 1e Peter Nijman, 2e Combinatie van der Aar, 3e Martin Knap, 4e Harrie Docter, 5e Combinatie Weel.
Na de laatste vlucht hebben wij ter afsluiting onze jaarlijkse Barbecue en hebben we nog even bij gebabbeld en kunnen genieten van al dat lekkers.  Organisatie bedankt, het was een prima afsluiting van een mooi duivenseizoen…………

 

Zelf begin ik met de 19e plek en draai er 10 van de 14 in de prijzen, uiteindelijk resulteert dit  in de Generale titel zowel 1e on als 1e aangewezen met de 1e-2e 3e 4e 6e Asduif generaal  in P.V. Heemskerk.  Daarnaast 1e aangewezen Generaal in de kring en de 1e asduif generaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De laatste van het seizoen