maandag 24 september 2018

ZAALVERKOOP


Het seizoen 2018 gaat de boeken in als het seizoen van hoge temperaturen, veel wind op de kop en vaak oosten wind, voorwaar geen gemakkelijke omstandigheden. Toch had ik het seizoen mij anders voorgesteld, ik had de lat op 2 disciplines (DF en Jong) hoog neer gelegd en daar is weinig van terecht gekomen. Belangrijkste is dat ik denk te weten waarom het mislukt is, toch kan ik terug kijken op een mooi seizoen en koester ik de prestaties die mijn duiven wel hebben behaald.  De duiven hebben er enorm aan moeten trekken en die hebben voldaan zijn een goede basis voor het seizoen 2019.
Bij mijn broer Peter presteerde de duiven prima op de vitesse (1e onaangewezen CC/Kring en 7e onaangewezen Kring midfond en op de natour was hij ‘outstanding’!!! 1e Hokkampioen met 1e 4e 6e 7e Asduif, alsmede 1e aangewezen van Afdeling 6)  een 3 tal hokken die de afgelopen jaren wat duifjes bij ons weghaalden zijn ‘dik’ tevreden, de mannen Blok uit Enkhuizen, Andries van de Eijk uit Den Helder maar de kroon spant Arie Tromp uit Egmond met 1e Midfond van Kring 1 en 1e Natour CC. Prachtige referenties waar Peter en ik best trots op zijn. Je kunt evalueren tot dat je een ons weegt maar de duiven laten zien dat ze tot 700 km met de beste meekunnen. De oorsprong van deze duiven is een mix van ons oude soort met duiven van Martin van Zon maar vooral de inbreng van de duiven van Steef Duijn gaf de enorme boost. Steef is dan wel zelf met de actieve sport gestopt maar we zien hem onder de naam Lex Udo-Duijn in de uitslagen terug en hoe….., in 2018 stond er geen maat op de prestaties van deze mannen uit Heiloo.
Ik ben uiteindelijk tevreden en het is toch mooi om nog wat te wensen over te hebben en daaraan te kunnen werken, de duiven voor het verdere en zwaardere werk zitten er….. nu nog de ´goede´ uitvoering.
Kampioenschappen 2018
Vitesse
Club, 2e onaangewezen en 1e aangewezen
Kring CC, 4e onaangewezen en 1e aangewezen 1e/2e/4e/10e kampioensduif, 7e Hokkampioen
Kring 3, 10e onaangewezen en 1e aangewezen
Afdeling, 6e aangewezen en 20e kampioenduif

Midfond
Club, 1e onaangewezen en 2e aangewezen. 3-6-10e Kampioensduif
Kring 3, 1e onaangewezen, 1e Hokkampioenschap 7e kampioensduif
Afdeling, 7e onaangewezen en 12e hokkampioenschap

Dagfond
Club, 3e onaangewezen en 2e aangewezen. 1e -7-13-14 Kampioensduif
Kring, 8e onaangewezen en 5e aangewezen. 1e kampioensduif
Afdeling, 39e onaangewezen en 20e aangewezen 11e kampioensduif

Natour
Club, 4e onaangewezen en 7e aangewezen en 10e Asduif
Kring 3A, 4e onaangewezen en 6e aangewezen en 10e Asduif

TOTAAL OUD
Club, 1e onaangewezen en 1e aangewezen. 1-3-4-7-11-15 kampioensduif
Kring, 1e onaangewezen en 1e aangewezen. 1e en 10e kampioensduif
Afdeling 16e onaangewezen en 7e aangewezen.
GENERAAL
Club 1e onaangewezen en 1e aangewezen. 1e 2e 3e 4e 6e 12e 15e Asduif
Kring 1e generaal aangewezen en 1e - 4e 6e 7e Asduif generaal

UPDATE

Gelijk vorig jaar zijn *we voornemens een kleine maar zeer kwalitatieve zaalverkoop te organiseren van zomer en late jongen.  *Combinatie Hoffman/Regtop, Peter Crans, Udo/Duijn, en Hok Nijman

Eind vorig jaar organiseerden we in samenwerking met de *combinatie Hoffman-Regtop en *Peter Crans een kleine maar selectieve zaalverkoop van zomerjongen, deze mannen hebben ook in 2018 wederom laten zien tot de absolute top van Nederland te behoren, dit jaar krijgen we versterking van de *combinatie Udo/Duijn. Voorwaar een unieke kans om je kweekhok op een hoger peil te brengen.  Absolute topklasse voor de Mid en Dagfondvluchten gaat aangeboden worden.

Voordeel van een zaalverkoop; Je ziet wat je koopt, je kunt ze in de hand nemen, voelen, beoordelen en alleen duiven die ons (de verkopers) aanstaan komen in de verkoop. Gewoon per opbod, zonder opcenten en we maken er een gezellige avond met een hapje en drankje van…..nieuwsgierig wanneer?, volg het Blog en Facebook.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

1e africhting