zaterdag 7 september 2024

The Day After

 The Day After

Het zit erop, 2 mooie vluchten als afsluiting van het seizoen 2024 met wederom een korte concours duur. Complimenten aan de lossing Commissie!

De 1e vlucht was uit Niergnies een natour vlucht. Ook nu op de nalijn enkel wat herintreders mee, dus dat was relaxt opwachten want de verwachtingen waren laag. Je doet mee tegen beter weten in😘. Voor Saint Soupplets waren we wel gespannen en zijn tevreden met de 15e plek in de Afdeling. Onze eerste duif had zich al een paar keer laten zien bij de eerste aankomsten de afgelopen weken. Met 30 minuten zijn 18 van de 29 duiven over de antenne gelopen dus kan je van een vlotte vlucht spreken.

De kleppen zijn dicht, het licht is uit en zowaar na 3 weken op zondag geen vlucht! 😏

In de club wint broer Peter de 1e op Niergnies. Gerard Tromp de 1e op Saint Soupplets. Peter Beentjes wordt Natour kampioen en pakt ze op beide vluchten geweldig. Frank Rodenburg wordt kampioen jong lang en Totaal. (Wij worden achter Frank op beide onderdelen 2e.) Frank heeft met de oude en jonge duiven fantastisch gespeeld.

Als laatste dank voor de heerlijke barbecue die de club had georganiseerd en dank aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet.




Dirk met de door hem gekweekte duif de 471. in de Afdeling.15e



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Selectie en Fontenay Zuid-Holland