vrijdag 25 januari 2013

Uitstapje naar Lier

P.V. Heemskerk, is voornemens 'n dagje Lier te organiseren, ook liefhebbers van buiten Heemskerk zijn van harte welkom!!!! Geef U op tijd op.





Uitstapje naar de duivenmarkt in Lier.

Op zondag 24 februari 2013 organiseert P.V. Heemskerk


(bij voldoende deelnamen)

een bezoek aan de duivenmarkt in Lier en naar Scholten ( kweekstation Naturel)                                      

Programma:
Vertrektijd: We verzamelen om 05.45 uur bij P.V. Heemskerk. Je kunt je fiets of auto parkeren bij de vereniging P.V. Heemskerk. Je kunt voor vertrek gebruik maken van het toilet. We vertrekken met de touringcar bus uiterlijk om 06.00 uur.
Eten en drinken: Wij verzorgen op de heenreis de koffie en thee en een kleine krentenbol. Je moet zelf voor je ontbijt of lunch en drinken zorgen. In Lier en Naturel is gelegenheid om iets te eten of te drinken.
Tijdsplanning:Rond half negen zijn we op de markt in Lier. Om 11.00 uur rijden we richting Scholten. Daar is gelegenheid om iets te eten en te drinken. Het vertrek naar huis is rond twee uur.
Competitie met gekochte duiven: Veel plezier met duiven uit Lier.  De duiven die aangeschaft worden kunnen meedoen aan de competitie De wedstrijd voor deze competitie is de eerste jonge duivenvlucht.( Misschien handig om een duivenmandje mee te nemen). Per persoon kun je met één duif meedoen aan de competitie. Om mee te doen betaal je € 5,00 . Op de terugreis worden de ringnummers van de gekochte duiven genoteerd. Er zijn drie geldprijzen te winnen. Het geldbedrag is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Kosten: Leden en partners van P.V. Heemskerk betalen € 10,00 p.p. aan reiskosten. De vereniging betaalt het overige bedrag..Overige belangstellende duivenmelkers betalen € 15.00 p.p.. Dit bedrag mag je tijdens de heenreis betalen.
Eindtijd: Tussen half vijf en vijf uur.
Opgeven:  Ik heb de bus gereserveerd. . Je kunt je opgeven tot uiterlijk 10 februari.
via de e-mail e.vanderaar@planet.nl  of telefonisch .
Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan worden de kosten wel in rekening gebracht of je zorgt zelf voor een andere liefhebber.
Voor verdere vragen kun je terecht bij: Ellie van der Aar 06-13278417

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op naar Duffel