maandag 27 oktober 2014

Feestavond P.V. Heemskerk

Zaterdag was onze jaarlijkse kampioenen huldiging, de organisatie had gezorgd voor 'n Chinees buffet. de bar draaide op 'volle' toeren en dan zit de sfeer er natuurlijk al rap goed in. Om 19.30 uur begon onze voorzitter Gerard Weel  één voor één de winnaars van de diverse kampioenschappen naar voren te roepen. Dit jaar kon er in heel wat categorieën gespeeld worden en dat blijkt ook wel uit de foto's die ik gemaakt heb. Het was bijna 'n kunst om niet op de foto te komen. De bloemen waren in de loop van het seizoen al uitgedeeld, deze avond kregen de winnaars nogmaals de felicitaties en werden in klinkende munt uitbetaald.
Gerard handelde het vlot maar met alle egards af, zodat na de prijsuitreiking gelijk konden doorgaan met de bonnen verkoop. De bonnen brachten 'n leuk centje op, altijd welkom om de kosten wat te dekken.
Zelf moest ik me rond 20.30 verontschuldigen maar het is vast nog lang gezellig gebleven.
Complimenten aan de organisatie, het lijkt allemaal zo van zelfsprekend maar............
Komende zaterdag opnieuw en op de zelfde locatie de huldiging van de kampioenen van Rayon B en dat zal ongetwijfeld ook 'n mooie middag/avond worden en iedereen is welkom.



















 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk