zondag 6 maart 2016



Jonge duivenverkoop Rayon B ten behoeve van de Jonge Duivencompetitie 2016!


Op zaterdag 12 maart organiseert Rayon B weer een jonge duivenverkoop voor de jonge duivencompetitie seizoen 2016.

Net als vorig jaar en ook in eerdere jaren is door de attractiecommissie weer gekozen voor een zaalverkoop, liefhebbers spreken elkaar weer vlak voor een nieuw seizoen en voor redelijke prijzen zijn prima jongen te koop. Ook het competitie-element met de schenker-koper formule spreekt liefhebbers aan.

Het blijft hierbij mogelijk om je eigen duiven terug te kopen. De verkoop is bij het vertrouwde verenigingslokaal van PV De Snelvlieger in Haarlem aan het Badmintonpad.

Op de site en via de verenigingsvertegenwoordigers wordt het inschrijfformulier verspreid. U doet mee door 1 of 2 duiven, liefst speenklaar en met eigendomsbewijs aan te leveren op zaterdag 12 maart. Het inschrijfformulier kan, ingevuld, gemaild worden naar Toon Rijerse: Toonrijerse@casema.nl.

Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken is het ook mogelijk om bij de verenigingsvertegenwoordiger het inschrijfformulier in te leveren.

De vluchten die tellen voor de competitie zijn de 1e, 3e en 5e jonge duivenvlucht volgens programma.

Zowel op de afzonderlijke 3 vluchten, tellend voor de competitie (J01, J03 en J05) als in het overall klassement, na deze vluchten, zijn er mooie geldprijzen te winnen. Op de 3 vluchten winnen de 1e, 2e en 3e duif respectievelijk € 50, € 30 en € 20. Bij elkaar dus € 100 per vlucht. Voor het overige bepaald de totale opbrengst van de verkoop wat de verdeling in het totaalklassement gaat worden. De eerste 10 jonge duiven verdienen hierop geld, net als de afgelopen jaren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om 1 of meerdere duiven te kopen op deze avond.

Niet denken "ik heb geen kans", want in deze competitie zijn het vaak niet de gevestigde namen die winnen.

U maakt allemaal kans, als u maar meedoet!

Locatie: PV De Snelvlieger te Haarlem

Adres: Badmintonpad 1

Inbreng duiven: tussen 19.00 en 19.30 uur

Aanvang verkoop: 20 uur

Verkoper van dienst: Jos Nijman

Attractiecommissie Rayon B

Contactpersoon: Frank Rodenburg

mail@frankrodenburg.com










Geen opmerkingen:

Een reactie posten