zondag 31 juli 2022

The Day After

The Day After

Vrijdagavond 46 duiven ingekorfd voor Lennik, ruim 190 km. 

Zaterdag 8.15 uur gelost moesten ze de strijd aanbinden tegen 750 duiven uit Heemskerk, 1376 uit kring 3 en 7967 uit de afdeling.

Ruim op tijd arriveerden mijn vaste kijkers, steun en toe verlaten. Koffiezetten voor de mannen, die ondertussen op hun smartphone zaten te kijken of er in de voorvlucht duiven vielen.

Op het moment dat de eerste meldingen binnenkwamen werd gerekend. Wanneer echter ons jeugdlid uit de club, in de voorvlucht, de 1e duif meldt met slechts 3 duifjes mee, konden wij niets anders uitbrengen dan CHAPEAU Sanne!

Niet veel later melden de eerste 2 duiven zich en ja die deden wat ereronden maar vielen daarna netjes op de antenne. De duiven kwamen redelijk door al zit er ook wel een te groot gaatje tussen, de trein loopt nog niet. Vooralsnog tevreden en wanneer dan ook de getekenden bij de eerste duiven zitten, kan ik alleen maar glimlachen. Natuurlijk kan het beter, moet beter maar ook tevreden en sommige kwamen gelijk straaljagers aan en dat is genieten…. op naar Quiévrain.

In de club 3e en 5e tegen 750 dv. 6e en 8e tegen 1376 dv en 52e en 59e tegen bijna 8000 dv. 


De overwinning ging naar Gerrit Twaalfhoven, van harte en Sanne fraai op plek 4.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk