zondag 16 oktober 2011

feestavond van de Vredesduif


Sam de Jong staat in gedachten verzonken

Peter Nijman wil vast wat vertellen

Simon Durge gaat eens goed voor de foto staan

Steef Duijn maakt de voorzitter zenuwachtig
Dat ben ik zelf
zicht in de zaal met rechts onze cowboy uit Uitgeest

Feestavond……

Een impressie van onze jaarlijkse feestavond/kampioenenhuldiging, deze keer met ’n speciaal tintje. We worden binnenkort lid van de nieuw opgerichte vereniging P.V. Heemskerk en mocht U het niet helemaal begrijpen, in Heemskerk gaan 2 verenigingen samen verder onder ’n nieuwe naam en gaat mijn vereniging de huidige locatie verlaten en daarom is het een beetje “ speciaal “en kijk je nog eens rond en neem je de omgeving in je op, overdenkt en peinst. Nog 1x vergaderen en nog 1x de tentoonstelling en dan trekken we de deur dicht, maar ondertussen zijn we bezig de nieuwe club gestalte te geven en het clubgebouw een geweldige facelift te gaan geven. Het is geweldig straks lid te zijn van ’n club, die super modern in zijn jasje zit met alle nodige faciliteiten en misschien wel het belangrijkste zo’n 50 vliegende ‘hokken’. Wij zijn klaar voor nog een heel aantal mooie jaren duivensport. De feestavond was weer prima georganiseerd, het buffet was heerlijk en toen ik dacht oh je daar moet je een foto van nemen was ik weer eens te laat. De foto’s zijn ’n beetje onscherp en dat komt niet door de drank maar blijkbaar word ik toch ’n beetje beverig, zal het de emotie wezen? In ieder geval een super geslaagde avond en 1 tafel maakte het weer erg laat!



Nu dan de foto’s………………impressie.
Gerard weel, onze voorzitter
foto van de zaal en we zien zelfs een Haarlemer, Rien Kamstra
Het buffet is alle eer aangedaan, de schotels zijn al leeg en alweer schoongemaakt
Ans Vogelzang, kon niet stil blijven staan. Ans bedankt! (Ans stopt, maar Jan gaat door)

Jack Spaansen, onze fondman

Erwin Paap, de nieuwe secretaris










Verder is er weinig te melden, de herfst  heeft nu echt zijn intrede gedaan. Het is gelijk een stuk kouder en natter. De duiven moeten nu echt een goede weerstand hebben, ze moeten alle zeilen bijzetten om de rui af te werken en dan ook nog vaak met dat miezerige weer. Goede verzorging, goed voer moet er voor zorgen dat ze mooi verpluimen en gezond blijven en zo niet….weg ermee.

Hebben jullie ook de waslijst aan voorstellen gelezen die de Afdeling voor zijn kiezen heeft gekregen? Onze club heeft er ook aan meegedaan, wij willen gewoon betere communicatie, geen gedonder meer van het wijzigen van lossingplaatsen en last but not least afspraken wanneer je  vooral NIET mag/moet lossen. Dus communicatie en duidelijke afspraken, maar om nu alles weer op zijn kop te gooien, zoals je in sommige voorstellen kan lezen…….poeh je zal maar in het bestuur zitten en waar het slechtst wordt gespeeld, daar komen( naar mijn mening) de meest ‘onzinnige’ voorstellen vandaan. In de kop en de staart zit het meeste zeer. In Den Helder willen ze het liefst 10 Vitesse vluchten, in Amsterdam willen ze van Pommeroeul  af(te westelijk) en weer gelazer over rayon E en F.. Haarlem wil ’n eigen Rayon, iedereen heeft een betere oplossing voor de africhtingen, natuurlijk weer nieuwe indelingen, 2 clubs willen naar een ander Rayon enz. enz. Krankjorum zal je er ervan kunnen worden, moet je al die onzin eerst in je eigen club uitleggen(komende week) en daarna mag je met je voorzitter mee naar de Afdelingsvergadering. Inmiddels is de lijst van voorstellen voorzien van pre adviezen en op een enkel compliment  en verwijzing na, is het Afdelingbestuur overal tegen…..gelukkig maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LENNIK