vrijdag 6 januari 2012

Aan de leden van Rayon B,

In 2012 wil de attractiecommissie van Rayon B graag de jonge duivencompetitie, waarmee 2 jaar geleden gestart is, continueren.

In 2010 werden 62 jonge duiven verkocht onder de formule 45 % koper, 45% kweker, 10% organisatie en met 1 of 2 jonge duiven als deelname.

10 geldprijzen gegarandeerd voor de 10 beste jonge duiven in de competitie over de 1ste, 3e en 5e jonge duivenvlucht, met als hoofdprijs € 750.

Het afgelopen jaar was de deelname met 59 jonge duiven ook goed te noemen, alhoewel de commissie vind dat de verdeling over de verschillende verenigingen nog een stuk verbeterd kan worden. In 2011 ook weer 10 geldprijzen met nu als hoofdprijs € 800.

Door het moeizame jonge duivenseizoen was het bijna ondoenlijk de gehele competitie goed mee te doen, toch waren er wel een aantal jonge duiven die 2 prijzen behaalden.

Voor 2012 gaan we als commissie weer uit van dezelfde formule. Ook omdat bij de laatste rayonvergadering in september bleek dat iedereen tevreden was en het een succesvolle formule blijkt.

Op 17 maart 2012 vindt de jonge duivenverkoop (wederom) plaats bij de Snelvlieger te Haarlem vanaf 19.30 uur. Het is de bedoeling om speenklare jonge duiven, inclusief stamkaart, te verkopen. Tussen 18.45 uur en 19.15 uur inbrengen van de (speenklare) jonge duiven en afgeven van eigendomsbewijs.

De commissie hoopt natuurlijk dat de deelname in 2012 (ruim) overtroffen wordt en dat u allemaal meedoet. Niet denken "ik heb geen kans", want in deze competitie zijn het vaak niet de gevestigde namen die winnen.

U maakt allemaal kans!

Inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden op de feestmiddag van Rayon B op 21 januari of (ingevuld) gemaild worden naar toonrijerse@casema.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Succes!

Attractiecommissie Rayon B


Geen opmerkingen:

Een reactie posten