zaterdag 12 september 2015

Isnes


We staan in Isnes en Sens.  

Het lossen van Sens wordt gedaan door ’n andere lossingscommissie en U kunt de berichtgeving volgen op Teletekst. Onze afdeling heeft slechts 1261 duiven in concours.( 2014 1992duiven) De duiven zijn vervoerd met de kuststrook.
Zaterdag  update 7.00 uur.
De 2 wagens (292 boxen)zijn vannacht om 2.45 uur aangekomen in Isnes. We staan daar met nog 2 andere afdelingen. Totaal 6 wagens.
In de vroege ochtend trokken al wat buien over Belgie en ook op de Noordzee trekt een regenfront noordelijke richting en zal in de ochtend uren (8 tot 9 uur)de kop van Noord-Holland bereiken en trek verder noordwaarts door. Hierna krijgen we wat uren ’n wat drogere periode. Na het middaguur krijgen we over de vlieglijn weer de nodige buien. E.e.a. wordt veroorzaakt door ’n warmte front wat in de vroege ochtend over de Benelux ligt en wat noordwaarts wegtrekt. Wij verwachten dat onze duiven rond 10.00 uur mogelijk los kunnen.  

Update 8.45 uur
Sens los om 8.15 uur, prima vertrek.
In Isnes wat lichte regen gehad. 10.00 uur lossen blijft ons streven.


Update 10.05

In isnes zijn de duiven om 10.00 uur gelost. Prima vertrek
Het ziet er na uit dat de vlieglijn in Belgie droog is en blijft. In Nederland in de kustprovincies bewolkt en misschien ontstaan er wat kleine buitjes. Veel beter zal het niet worden. Laten we hopen dat het 2 mooie vluchten worden.

Mooie vlucht, succes en tot volgend jaar, de lossingscommissie.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk