zaterdag 6 augustus 2016

The Day After


The Day After
De jonge duiven werden in Peronne om 10.00 uur gelost en tegen 573 duiven pak ik de 7e plek.  Het werd een taaie vlucht want vooral aan de kust stond nog een stevig windje, ze kregen het dus niet cadeau en het concours staat dan ook ruim 30 minuten open. In het rayon tegen 1917 duiven begin ik met de 14e plaats  Hierna konden we ons opmaken voor de laatste oude duivenvlucht en tevens de afsluiter van het dagfond seizoen.  Zelf had ik 5 duivinnetjes klaargestoomd, oude ervaren duivinnen die de bijna 700 kilometer moesten afleggen. In de club pak ik de eerste plek met mijn 748 “De Vierzon” en zij wordt in het rayon verslagen door een duif van Henk Widurski.  Opnieuw dus een 2e plaats in het Rayon en 3/5 in de prijzen, even na 18.00 uur waren ze weer allemaal thuis.
 

In de Afdeling tegen 2641 duiven de 30e plaats en gezien de omstandigheden zat er ook niet meer in.
links Gerrit Twaalhoven, rechts Dirk Ebbers
 
Peronne wordt gewonnen door Gerrit twaalfhoven, die ook in het rayon met voorsprong de eerste pakt! Grote klasse Gerrit, gefeliciteerd.

Gerrit de Boer pakt de 2e plaats, Ron van Rijn 3-4, W Geerlofs 5, Henk Beentjes 6, Jos Nijman 7, Dirk Ebbers 8, Jan Vogelzang 9 en Peter Nijman 10. Uit blinkers Gerrit twaalfhoven, Wim Geerlofs en Siem Durge, die boven de 50% scoren.

Argenton wordt gewonnen door Jos Nijman, die in het rayon nipt verslagen wordt en de 2e plaats pakt.

Max van Delden2-5-7-10, Gerie Lotterman 3, Sam de Jong 4, Gerard Weel 6, Jaap Teeling 8 en Gerrit de Boer & Sanne 9e

Kampioen dagfond zowel on als aangewezen Gerrie Lotterman, Gerrie van harte.
Gerrie Lotterman
 
 

Kampioen oud. Onaangewezen Henk Beentjes en aangewezen Gerrit de Boer & Sanne.
Gerrit en Sanne
Henk Beentjes

Volgende week onze laatste jonge duivenvlucht Pont St Max en eerste africhting voor de natour, we hebben werk aan de winkel……………….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LENNIK