The Day After


The Day After
Op zowel Morlincourt alsmede Quievrain werden hoge snelheden bereikt en werden mooie vluchten, die in Heemskerk bij de oude duiven werd gewonnen door Comb. Van der Aar en bij de jonge duiven door Cees Niesten sr.
Uitblinker bij de oude duiven is Gerrit de Boer met 5 duiven bij de eerste 14 en broer Peter  met 3 duiven bij de eerste 10.
1 Comb. Van der Aar, 2-3-4-9 Gerrit de Boer/Sanne, 5-8-10 Peter Nijman, 6 Henk Beentjes, 7 Martin Knap.
De kampioenen zijn geworden, aangewezen 1e Gerrit de Boer, 2e Peter Nijman, 3e Henk Beentjes,  onaangewezen 1e Gerrit de Boer, 2e Martin knap, 3e Henk Beentjes.  Mannen van harte gefeliciteerd en in het bijzonder Gerrit de Boer met Sanne.
Uitblinker bij de jonge duiven is Simon Durge aan de 19e prijs er 5 in de klok met 17 duiven mee is top.  De winnaar is echter onze ZLU crack Cees Niesten die met voorsprong de eerste prijs pakt, Cees van harte!
De uitslag, 1 Cees Niesten, 2-7 Gerrie Lotterman, 3-8 Comb. Van der Aar, 4 Comb. Weel, 5-6 Simon Durge, 9 Jaap Teeling, 10e Wim Geerlofs.
Hoe ging het dan bij mijzelf, daar kan ik kort over zijn….slecht, heel slecht. Ga geen excuses zoeken, het seizoen met de oude duiven is gedaan. De duiven worden beoordeeld en de betere mogen op de natour nog wat laten zien en dit geldt voor de jonge duiven ook.

Reacties