zaterdag 15 juni 2024

Gejaagd door de wind😘

Een vroege en een wat latere lossing, de LC of het IWB heeft de tijdstippen uitgekiend en dat is prima. De berichtgeving is nog steeds bedroevend matig. Toch wel een verbeterpuntjes.

Ik heb begrepen dat het vertrek van de duiven prima was, maar ze zullen onderweg toch wel de nodige buitjes tegengekomen zijn. In Noord-Holland was het soms zonnig maar ook de nodige neerslag met vlagen van stevige wind viel ons ten deel. Bleef de vraag hoe hard zullen de eerste gaan? Ik hield rekening met een gatenkaas en onregelmatige vlucht en durfde geen voorspelling te doen. Gewoon optijd buiten staan en hopen…..

Wij stonden op tijd buiten en zagen de eerste snelheden van afdeling 7 uit Niergnies ruim 2100 mtr!

Op 11.35 uur komt de 410 aanknijpen, mooie tijdduif 2093 mtr in de club en CC zal het een mooie tijdduif zijn maar verder zal het snot voor je ogen gedraaid worden.

Plots krijgen we via de club app dat ook een Chateaudun duif gevallen is, wij moeten wachten tot 11.43 en dan vallen ze redelijk door.

De één komt nog mooier aanknijpen dan de ander dus dat was genieten, de uitslag zal niet goed zijn, het werd een vlucht gejaagd door de wind, ook die horen erbij. Voordeel je hebt een vrije middag

De lijst van de club





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Selectie en Fontenay Zuid-Holland