zaterdag 22 juni 2024

Morlincourt

Donderdagavond 33 duivinnen ingekorfd voor Morlincourt. In de club zo’n 470 duiven.

De vooruitzichten in de ochtend zijn niet goed, maar wie weet een hele kleine mogelijkheid in de vroege middag? Hopelijk op tijd berichtgeving. 

12.15 uur. Vlucht is uitgesteld!!! 


Nu de vlucht is uitgesteld naar zondag, tijd om MIJN verslagje te maken van de ingelaste afdelingsvergadering van jongstleden vrijdagavond. 

De vergadering was een half uurtje vervroegd vanwege de voetbal en ving klokslag 19.30 aan.

Allereerst werden de nieuwe bestuursleden met een schriftelijke stemming allen zonder één tegenstem aangenomen.

Vervolgens werden de jaarcijfers 2023 die gepresenteerd waren, toch niet behandeld omdat de controlecommissie nog decharge moet geven. De cijfers zijn aanwezig en de decharge zal einde seizoen plaats vinden. Over de begroting was een enkele vraag. De begroting is sluitend. Het eigen vermogen is een aanzienlijk bedrag wat in het verleden hoofdzakelijk is opgebouwd. Hierna ontstond een discussie wat te doen wanneer een nieuwe afdeling ontstaat. Gesprekken zijn gaande, het zal een moeizaam traject worden en het bestuur zal waken over de financiën.

Het volgende punt was wat te doen met Zuidoostenwind. De vergadering gaf snel aan dat ze vertrouwen heeft in de LC, die zijn uiterste best doet om de vluchten zo goed mogelijk te laten verlopen. De VZ gaf nog even aan dat het dit jaar wel heel exceptioneel is met al die buien die spontaan ontstaan. Als laatste, de liefhebber beslist zelf of hij meedoet! Laat de LC zijn werk doen, en val ze niet lastig. 

Als laatste de voorlopige evaluatie nieuwe kringindelingen. De VZ gaf aan dat het nog wel vroeg was voor conclusies. De woordvoerder van herindeling commissie gaf aan dat bij naderinzien een indeling in 3 lengte lijnen beter geweest zou zijn. Einde seizoen evaluatie met wellicht schaduw uitslagen van de compuclub om het e.e.a. te staven.

Bij de rondvraag kwam nog even de communicatie op het lossings blog ter sprake. Aan verbeteringen wordt gewerkt. Klokslag 20.30 een hamerslag en rap naar huis. 

Morgen lijken de vooruitzichten prima, dus hopelijk een mooie vlucht. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Selectie en Fontenay Zuid-Holland