The Day After


The Day After

Wat een geweldig mooie vlucht vandaag!!
De duiven waren prima, gelijk een speer vertrokken en zullen ongetwijfeld in Belgie te maken hebben gekregen met de nodige heiigheid want de zichten waren niet optimaal. (De lossingen in Belgie lieten ook lang op zich wachten)
Dat de goed ingespeelde jonge duiven zich daar ook niets van aantrekken is wederom bewezen. Uiteraard ben je kanonnenvoer voor de mannen die ze top hebben zitten en dan bedoel ik duiven die verduisterd hebben gezeten, worden bijgelicht en met volle vleugel en zo glad als een paling de mand ingaan.
In Heemskerk kwam de eerste melding van Siem en Tom Durge binnen en ze vliegen 4 minuten los op de 2e liefhebber.
1-2-6-8-9 Siem Durge, 2 Henk Beentjes, 4-10 Jan Vogelzang, 5 Wim Geerlofs, 7 Max van Delden
Kampioen onaangewezen 1 Siem Durge, 2e Wim Geerlofs, 3e Henk Beentjes. Aangewezen  1 Henk Beentjes, 2 Siem Durge, 3 Max van Delden
Mannen allemaal van harte gefeliciteerd!!Deze keer zet ik de HATTRICK van Siem en Tom in het zonnetje, de mannen hebben nu 4 x met hun ‘kop’ op de site gestaan maar deze keer een bijzondere duif de “636” 1e op Duffel, 1e Asse Zellik, 1e Pont st Max.

 

Ook nog de complimenten aan Lex Udo en Steef Duijn, die ze wederom geweldig pakken. Top mannen!

In de Kring 1-2-5-6-10-11-28-32-36-42-56-58-72-73-86-88-95 enz.
 
Hoe ging het bij mezelf, de duifjes zijn thuis maar ik deed absoluut niet mee voor de prijzen. De oorzaak is bekend en daar gaan we volgend jaar wat aandoen. Ik heb een 10 tal jonge duivinnetjes die mij aanstaan, ze zijn 7 vluchten mee geweest en mogen het volgend jaar laten zien. Ook het jonge duivenseizoen zit er op, het heeft weinig zin om de duifjes nog verder te spelen op de natour. We gaan het e.e.a. de komende dagen nog een rustig bekijken.
 
 
 
 
 

Reacties