dinsdag 26 juni 2018

HET KAN NIET WAAR ZIJN


HET KAN NIET WAAR ZIJN
Ik ‘tik’ al 3 dagen regelmatig  de compuclub aan om te kijken of de Kring uitslag van Chateauroux in beeld verschijnt, het melden van de duiven ging zaterdag NIET dus je denkt eerst aan een storing maar storingen zijn om verholpen te worden.  Krijg ik vandaag te horen dat het bestuur heeft besloten geen kringuitslag voor de DF meer te laten maken, dat KAN TOCH NIET WAAR ZIJN. De eerste 2 DF vluchten wel een uitslag en plots ‘schaffen’ we het af, zonder de leden daar in te kennen.
Vervolgens krijg je te horen dat het een vergaderbesluit is wat blijkbaar iedereen is ontgaan en over de notulen maar niet te spreken want die zijn er ook nog steeds niet.  De eerste 2 DF vluchten krijg je keurig de kring uitslag en volgens mij is het ook een kampioenschap,  wat een seizoen, wat een capriolen van het bestuur, ze begrijpen er echt helemaal niets van…PANNENKOEKEN.

Laatste nieuws, dinsdag 12.45 uur De vele reacties op Facebook heeft het bestuur (waarschijnlijk) doen besluiten, de Compuclub opdracht te geven om de uitslagen alsnog te publiceren.  Gelukkig maar, dan is deze dwaling ongedaan gemaakt!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten