vrijdag 30 mei 2014

Brief van het bestuur

Persoonlijke noot; afgelopen weken was het weer raak en ik snap er niets van, zo moeilijk is het toch niet om correct te melden en mocht je 'n vergissing begaan, heb je tijd genoeg om te corrigeren.
Het systeem is en wordt onderuit gehaald en laat in de middag staat de uitslag zelden of nooit meer op teletekst. We kunnen de clubs toch ook 'dwingen' de uitslagen/bestanden voor 20.00 uur aan de Compuclub door te geven en dan pluk je de duiven uit de uitslag en staat alles even na 20.00 uur op teletekst. Er zijn nu nog clubs die de uitslag er pas om 22.00 uur opzetten, die gaan eerst borrelen en aan de bitterballen of hebben die geen internet?

Hier de brief


Allen, 

Op de eerste midfondvlucht M20 heeft een combinatie een verkeerde (vroege) duif gemeld. De senior van deze combinatie heeft dit gedaan en heeft niet gezien dat dit een verkeerde duif was, of de duif heeft niet geconstateerd. Dat verhaal is niet helemaal duidelijk geworden na onderzoek en navraag door Henk Kooring. Wat wel vervelend is dat de vereniging en de combinatie wisten dat er een verkeerde melding is gedaan en de niet de Commissie c.q. bestuur hierover heeft ingelicht. Het had kunnen gebeuren dat er een verkeerde liefhebber op TT terecht was gekomen.

Afgelopen weekend was er weer een verkeerde melding. Die hebben dit gelijk doorgegeven omdat zij het niet konden wijzigen. Zo hoort het. Het is in het verleden al meer voorgekomen dat er verkeerd gemeld was en men dat niet doorgaf omdat het een vroege duif was en men op die manier op teletekst terecht kwam. 

Ik denk dat het  verstandig is dat dit soort gedrag een halt wordt toegeroepen en er een sanctie opgezet wordt indien wij niet op de hoogte worden gebracht als er verkeerd gemeld is.

Een brief naar alle verenigingen over het meldgedrag en een eventuele sanctie is wat mij betreft gewenst. Dit standpunt wordt gedeeld door de commissie. 

Groeten,

Pieter Springer, Coƶrdinator Controle Commissie.

 

Namens het bestuur afdeling delen wij de mening van de CCC Commissie. 

Daarom een dringend verzoek om de juiste tijd en juiste duif door te geven.

Ook de meldpost moet de groots mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen om de juiste tijden en duiven door te melden. Dit soort gedrag is natuurlijk laakbaar en we beraden ons op de te nemen sancties. Dus leden en verenigingen  LET OP UW ZAAK

Het kan heel vervelende gevolgen hebben, natuurlijk kunt u een fout maken maar meldt dit z.s.m. bij de commissie Pieter Springer of Henk Kooring.  

Met vriendelijke groeten,

Tiny van Santen, secretaris.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LENNIK