zaterdag 11 augustus 2012

Peter Beentjes pakt de 1e en de 2e plaats


Peter 1 en 2 en dan wil hij niet op de foto.

Onze 1e natour vlucht zit er op en Peter beentjes is de glorieuze winnaar.(1-2-9-10-11 en 10 van de 13) Gelukkig hield broer Peter de familie eer hoog (5-6 en 13 van de 28) want bij mij waren de prestaties zwaar onder de maat. Geen excuses, ze waren gewoon niet goed genoeg tegen dat geweld maar dat wist ik. De oude duiven kwamen toch nog redelijk vlot naar huis, al zie toch wel wat gaten in de aankomsten bij menig liefhebber en lage prijspercentages. Zelf geen 2e tour jonge duiven mee en daar heb ik absoluut geen spijt van. Volgende week pas ik ze gewoon weer in en kunnen ze leren.

Verder hebben we vanmiddag kunnen genieten van onze jaarlijkse barbecue en tussendoor  verzorgde onze voorzitter de prijs uitreiking van het koppel kampioenschap jonge duiven.
Alles staat klaar, wachten op de barbeque specialist, Jan Weel
We kunnen nog lekker in het zonnetje staan
Waarover zal het gaan ?
De jongste van de combinatie van de Aar
De combinatie, vader en zoon Weel, zelf in het midden en samen 2e in het koppelkampioenschap. Voor deze gelegenheid mijn nieuwe T-shirt met duif  en tekst aangetrokken


Sjaak(r) en Gerard Weel, neen mannen het gaat niet regenen!
nog 'n keer op de foto, lekker dat ijsje peter?


De organisatie bedankt voor de goede zorgen, Peter nogmaals gefeliciteerd en we kunnen met zijn allen weer poetsen voor Duffel en de jonge duiven mannen voor Soissons.
De dames werden in het zonnetje gezet voor de vele werkzaamheden en werden bedankt met 'n mooie bos bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op naar Duffel