zaterdag 18 augustus 2012

Peter Nijman wint Meer/ Piet van Vuuren Soissons


Peter Nijman winnaar op Meer en draait er in club 16 van de 25 in. Helemaal top en jammer dat zijn 2e tot en met zijn 10e pas op 9.34 over de antenne liepen.

Piet van Vuuren is de triomfator op de loodzware Soissons en sleept ook gelijk het kampioenschap jonge duiven onaangewezen in de wacht van P.V. Heemskerk. Simon Durge heeft er de meeste ‘kijk’ op en pakt het kampioenschap aangewezen. Mannen van harte gefeliciteerd met de kampioenschappen. 

Zelf pak ik de 6e en 7e plek op Meer in de club en 8 van de 15 in de prijzen. In het rayon 9 van de 15 en broer Peter 17 van de 25 dus dat zit wel snor.

Bij ons in de club was toch nog wel zo’n 30% van de duiven van Soissons nog niet terug op de hokken, ontzettend jammer dat we deze warme weeromstandigheden nu net op onze laatste en verste vlucht moeten treffen. Ik kon het niet nalaten wat uitslagen van andere afdelingen te bekijken en daar wordt je niet vrolijk van en dan mogen we, onze afdeling, nog niet mopperen.

Hopelijk komen er morgen nog wat duifjes na, trouwens van Meer mis ik zelf nog 3 zomerjongen  van de 25. Ook die hebben het niet cadeau gekregen.
Geen foto's van de winnaars, toestel vergeten. Sorry mannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk