zaterdag 27 juli 2013

The Day After


The Day After,

Het liep met ’n sisser af, de meeste duiven arriveerden nog net voor de ‘stortbui’ en in de loop van de middag kwamen de laatsten thuis. Dit was het algemene beeld bij zowel de oude en de jonge duiven in Heemskerk.  Zelf had ik alleen wat oude duiven mee en die waren gewoon te laat maar kwamen wel vlot af. De Argenton ploeg gaan we voorbereiden en dan zit het seizoen erop.

De winnaar bij de oude duiven is Siem Durge en Siem pakt niet alleen de 1e in de club maar ook de 1e in het Rayon. Gefeliciteerd Siem, grote klasse. Steef Duijn pakt prachtig mooi de 2e plaats maar ook de 2e plaats in het Rayon. Heemskerk 1 en 2! Top mannen.

Bij de jonge duiven Combinatie de Boer & Mens 1 en 2. Gerrit denkt het oude duiven seizoen zit er bijna op dus ik zal met de jongen ook eens gaan huishouden.  Gerrit en Sanne wederom van harte gefeliciteerd.  Ik heb de winnaars van vandaag samen op de foto gezet…………….

Wimmie en Tonnie,   (Peppie & Kokkie is er niets bij maar veel succes volgend jaar mannen)
 

 

Op de 3e plek bij de jonge duiven Wim Geerlofs, langzaam kruipt Willem steeds ’n paar plaatjes om hoog en naar het schijnt gaat hij volgend jaar in combinatie spelen. De mannen spreken al van WE zitten enz.  Onze tafel heeft al ’n naam bedacht….WIMMIE & TONNIE, ze waren zelfs al genegen samen op de foto te gaan.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duiven beurs!!!!