vrijdag 20 mei 2011

let op sluitingsdatum

Parijs” vlucht

Deze zal gehouden worden op zaterdag 4 juni 2011(inkorven op 2 juni) vanuit Nanteuil le Haudouin. Er wordt in elk rayon een weekend Parijs vervlogen, (eerdere winnaars mogen een andere reis boeken voor hetzelfde bedrag) met daarnaast geldprijzen in de verdeling van: 2e gezette duif 40% van de inleg, 1e gezette duif na de 75e prijs 30% van de inleg, 1e gezette duif na de 200e prijs 20% van de inleg en de Laatste liefhebber 10% van de inleg. De laatste liefhebber is hij/zij die als laatste in de uitslag voor komt, met naam, verenigings nummer, afstand en aantal duiven met een gezette duif. 


Inleg en sluitingsdatum inschrijvingen.
De inleg is € 2,50 per duif en 5 duiven voor € 10,=. Dus bij negen (9) duiven zetten is dat € 10,= + € 10,= enz,
Betalingen via de vluchtenpenningmeester van de Afdeling.

De Inschrijfdatum sluit op uiterlijk maandag 22 mei.
Inschrijvingen dienen bij de secretaris of een daartoe bevoegd (bestuur)lid gedaan te worden, deze stuurt de gegevens via de E-mail door naar de Rayon secretaris, uiterlijk 23 mei. De Rayon secretarissen mailen deze gegevens op 23 mei door naar W. Wijfje. Na 22 mei is er dus geen mogelijkheid meer om in te schrijven, daar wordt stikt de hand aan gehouden.
De secretarissen zijn: Rayon A: A.F.G. Tromp anton.tromp@ziggo.nl Rayon B: mail@frankrodenburg.com   Rayon C: E. de Visser devis038@planet.nl  Rayon D: W. Freesen w.freesen@live.nl  Rayon E: G.G. Timmer g.g.timmer@hetnet.nl  Rayon F: H. Kooring hckooring@ziggo.nl  eventuele verdere informatie kunt u vinden op AT5 en TV Noord Holland.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk