dinsdag 3 mei 2011

verwarring

Verwarring,
Ja, dr. van der Sluis heeft mij in grote verwarring gebracht. Maandagavond kon ik niet zelf naar de dr.
Broer Peter nam de zaken waar en kwam mijn duifjes ophalen en terug brengen en via ’n sms berichtje kreeg ik te horen dat het niet helemaal in orde was.
Duivinnen schoon maar de doffers zijn zwaar besmet (geel) ‘dat ze nog thuis kwamen laat staan prijs zouden vliegen!’ Bij de duivinnen was 14 dagen geleden het niet helemaal in orde, niets aan gedaan en al 2 weken 18 van de 24 in de prijzen en nu wel schoon. Doffers toen in orde, nu vliegen er ’n aantal kop met 50% prijs en zouden zwaar besmet zijn? Zijn vakmanschap ga ik niet in twijfel trekken maar duiven zitten dan wel vreemd in elkaar.
Ik blijf bij mijn ‘natuurlijke weerstand’ verhogende producten en indien ze (doffers) het zaterdag laten afweten……. De ‘spullen’ zijn in huis, we zullen zien.
De duiven trainen prima, voor zaterdag wederom wind uit de oosthoek maar nu ook zuid erbij. Deze vlucht zal dus normaliter supersnel kunnen gaan, hoe voor te bereiden, ‘n groot deel van deze ploeg moet ook naar de dagfond. Gezien de te verwachte  korte duur van de vlucht zal ik alleen het geven van de vetten beperken maar verder geen wijzigingen aanbrengen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten