vrijdag 22 augustus 2014

Roye & Duffel

vrijdag 13.00 uur
In Heemskerk zijn er donderdagavond ruim 380 jonge duiven ingekorfd voor Roye, slechts 'n 40 tal oude en wederom 'n  120 vrachtduiven.

De weersverwachting voor zaterdag is voor Frankrijk en Belgie redelijk tot goed en met de kennis van nu blijft Noord-Holland het meest last houden van wat regenbuitjes.

De 2 wagens zijn rond 12.00 uur in Roye aangekomen gelijktijdig met de wagen van "De Kuststrook". De parkeerplaats mag morgen niet gebruikt worden vanwege 'n festiviteit. Inmiddels hebben de mannen rond gekeken en elders 'n mooie plek gevonden. De wagen zullen nog voor het "voeren" verplaatst worden en wij zullen morgen de nieuwe coördinaten doorgeven!

Dan nog even iets van 'n geheel ander orde. Helaas ben ik persoonlijk slachtoffer geworden van bedreiging naar aanleiding van de lossing van afgelopen week. De grenzen van behoorlijk taalgebruik worden het gehele jaar al regelmatig overschreden en we worden  ook regelmatig met de nodige suggestieve opmerkingen op gezadeld. Emotie, frustratie en 'n hoog adrenaline gehalte zijn hier vaak debet aan op Facebook gaat helaas nu 'n meneer wel even te ver en in plaats van aangifte te doen maak ik het gewoon bekend en kunt U zelf oordelen of dit nog toelaatbaar is.
 
 
Vrijdagavond heeft Eric zijn excuses per mail aangeboden en met onmiddellijke ingang zijn lidmaatschap in Uitgeest opgezegd. Excuses geaccepteerd want dat was ook de insteek van de brief van zijn vereniging. Voor mij is dit hoofdstuk gesloten en pakken morgen het lossen weer op.
 
Zaterdag 8.00 uur. Vannacht om 1.30 uur kwamen de eerst auto's aan in Duffel en KERMIS. Ons l.c. lid Cor werd uit zijn bed gebeld en er is besloten naar St Job te rijden. Op dit moment naderen weer wat buien de kust en zullen de komende uren over de kustprovincies trekken. Wij verwachten dat het na 10.00  /10.30 droog zal gaan worden. Voor Roye ligt ook tot 10.00/11.00 uur 'n regen gebied en hopen we ook na die tijd te kunnen gaan lossen. Voorlopig dus wachten.
 
Wij gaan lossen om 10.40 uur in St Job. coördinaten N5118349 E0433176. Rond 11.00 uur verwachten wij in Roye te kunnen lossen.
Update 11.00uur  St Job los om 10.40 uur super vertrek. Roye gaat los om 11.15 uur. Goed vertrek.(oude gebruikelijke coördinaten gebruiken) 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op naar Duffel