zondag 10 april 2011

http://www.henrivandoorn.com/
Op bezoek bij,
Henri van Doorn uit Den Dungen.
Broer Peter koopt elk jaar ’n paar bonnen van hard spelende liefhebbers. Vorig jaar viel de keuze op B vd Brand en dit jaar op Henri van Doorn. Vanmorgen vroeg stond Peter voor de deur en togen wij richting Den Dungen, prachtig weer en we reden het in ’n groot uurtje aan. Henri woont op ’n prachtige locatie met genoeg ruimte. Wij werden hartelijk ontvangen en schoven bij aan tafel, want we waren niet de enige. Zondag komen vele liefhebbers even buurten bij Henri. Dus volop gezelligheid en duivenpraat en Henri is een buitengewoon goede gastheer.
Henri speelt dit jaar niet met de oude duiven, want hij is zijn huis aan het verbouwen. 2 dingen gelijk en 100%  is moeilijk dus gewoon 1 jaartje zonder oude duiven.
Zo te zien komt het einde inzicht en kan hij zich volledig storten op het jonge duivenspel.
Na de koffie en ’n verfrissing gingen we de tuin in naar zijn hokken. Henri heeft aan ruimte geen gebrek en in de fantastische tuin staan ’n paar prachtige hokken en een mooi kweekhok met ren.
In het kweekhok ’n aantal toppers in handen gehad, vervolgens zijn andere hokken bekeken en ik kan vertellen, deze man heeft het goed op de rit. Goede duiven in ruime gezonde hokken en hij zelf is gedreven tot het bot. Na de rondleiding mocht Peter ’n jonkie uitzoeken en tot zijn verrassing 2! Een buitengewone mooie geste van een topliefhebber met hele goede duiven. Je begrijpt dat we daar nog ’n keertje langsgaan! Henri bedankt, helemaal top.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Op naar Duffel