zaterdag 11 mei 2013

Peter Jonker pakt opnieuw de zege


Peter Jonker wint na Wovertem nu opnieuw de 1e op Nijvel tegen 668 duiven in de club maar pakt ook de RAYON overwinning!  Peter van harte gefeliciteerd. Ook wil ik even Max van Delden complimenteren 4-5-6-7-8 en ’n geweldige serie. Peter en Max wonen nog geen 150 meter van elkaar af en het was daar in die hoek ’n waar bombardement van vroege duiven. ( Max speelt met het soortduiven van Peter of te wel het JVD soort <JonkervanDelden>.  Piet van Vuuren en Henk Beentjes zaten ook weer goed van voren en broer Peter pakt fraai de 9e plaats in de club.

Zelf pak ik de 13-17-18-23 enz plaatsen en waar ik vorige week ontevreden was, heb ik vandaag ’n goed gevoel over de uitslag. In onze club is het in ’n poep en scheet afgelopen wat wel de sterkte van de club weergeeft. De duiven kwamen vandaag veel ‘dichter’ op elkaar naar huis, vielen als bakstenen uit de lucht, werkelijk ’n lust om te zien. Alles in ’n mum van tijd thuis.  In het Rayon tegen 2900 duiven 30-36-40-54-87 en 20 van de 37 in de prijzen.

Komende zaterdag onze eerste midfond vlucht met donderdag inkorven, de week erop onze eerste Dagfond + vitesse vlucht. Genoeg om eens goed over na te denken wat te doen………………………….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten