woensdag 9 juli 2014

Mededeling!

Donderdagavond inkorven voor onze laatste Midfondvlucht. De weersverwachtingen zijn echter niet goed en wij worden zaterdag wellicht wederom geconfronteerd met ‘n koude/warmte front welke over Noord-Frankrijk ligt. (* zie kaart) Wij zijn absoluut niet voornemens naar ‘n lossingsplaats achter het front te rijden.
Wij zullen daarom donderdagavond naar Nijvel rijden om vervolgens vrijdagmorgen na het opnieuw bestuderen van de weerkaarten ‘n lossingsplaats te kiezen voor het koude/warmte front. Het is met de kennis van nu dus goed mogelijk dat wij in Belgie ‘n lossingsplaats moeten kiezen, uiteraard houden wij dan ook rekening met de omstandigheden om tot ‘n verantwoorde lossing te komen.
(Mocht vrijdag blijken dat het koude-warmte front zich heeft verplaatst zullen wij verderop ‘n lossingsplaats, rekening houdende met de weeromstandigheden, kiezen waar wij kunnen lossen.)
 
Vrijdagmiddag zullen wij ook met ‘n laatste update komen over de mogelijkheden om te kunnen lossen in Meer.
 
U bent nu voortijdig op de hoogte gebracht van onze ziens en werkwijze, uiteraard bent U zelf verantwoordelijk en geheel vrij uw duiven in te korven.
 
Bestuur, vervoer en lossingscommissie.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Day After