vrijdag 28 juni 2013


Gedrocht/ problemen creëren ….

Spuugzat word ik ondertussen van het overleggen en het naast zich neerleggen van adviezen. Leg ik er nu ’n bom onder, misschien wel maar het zal mij ’n worst wezen.

We zijn bezig met het slechtste seizoen ooit, qua weeromstandigheden. Afgelopen weekend was wel het dieptepunt, gevangen door de die slechte omstandigheden maar ook regeltjes.  Afgelopen Dinsdag/woensdag gaven de Meteo instituten voor komende zaterdag slecht weer aan( zeker in Frankrijk) en met in het achterhoofd dat het misschien opnieuw moeten overstaan (3 nachten mand) nu niet direct echt bevorderlijk is voor de sport, komt de lossingscommissie met het advies SCHUIF ALLES 1 dag op. Uiteindelijk legt men dit advies naast zich neer, regeltjes en afspraken zijn leading en dat zou dus misschien opnieuw 3 nachten mand kunnen betekenen. Eerst gaan rijden naar Morlincourt en dan zien we wel. Er is ons natuurlijk alles aangelegen INDIEN MOGELIJK om WEL op zaterdag te lossen (desnoods ’n stukje dichterbij).  Want ik kan er met mijn pet niet bij dat iemand graag zou willen dat zijn duiven 3 nachten mand krijgen. Wanneer je dan de jonge duiven vlucht wel verschuift met uiteraard de allerbeste bedoelingen, dan creëer je wel ’n probleem. Stel de oude duiven gaan zaterdagmiddag wel los, wanneer korf je de jonge duiven dan in?  Zal best wel ’n oplossing voor komen indien noodzakelijk maar vooral onbegrip overheerst, zeker als je niet het hele verhaal op je netvlies hebt.

Waarom ik dit schrijf? Omdat ik alleen verantwoording wil afdragen over mijn ‘eigen’ beslissingen/daden en daar mag iedereen me over bellen en mailen, ik steek mijn kop niet in het zand wanneer we ’n fout(je)maken.  Ik verdom het echter zaken recht te praten die krom zijn want ik zie steeds meer scheve gezichten……………………….Ik spreek voor mezelf maar weet wel zeker dat de andere lossingsverantwoordelijke achter mijn verhaal staan en het zelfde gevoel hebben.

Zaterdag begint het in Frankrijk tegen de middag op te knappen, nu gaat het er om zitten we voor of achter het FRONT, zitten we er voor zijn er mogelijkheden (desnoods verplaatsing),  zitten we er achter of blijven we erachter staan, zijn de kansen kleiner. Voor de zondag hebben we geen last van dit front
Voor de jonge duiven ziet het er voor de zondag redelijk/tot goed uit, voor  de zaterdag middag zouden er ook wellicht mogelijkheden zijn. We staan er niet dus daar stoppen we over.
Laat ik afsluiten met de opmerking dat ik er van overtuig ben dat iedereen zijn best doet en we het in de ogen van ‘n groep mensen toch nooit goed doen maar na het seizoen zal er ’n stevige evaluatie plaats vinden want het kan en moet beter! 

Vrijdagmiddag 13.15 uur de wagen zijn gearriveerd, miezerig zwaar bewolkt weer. Morgen meer nieuws.............    

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

The Day After