zaterdag 8 juni 2013

Gerrie Lotterman uit Heemskerk pakt de 1e N.P.O. Orleans!


De uitslagen…………….

Op Nijvel ging de hoofdprijs naar de combinatie Mens & de Boer, ik draai de combinatie gewoon ’n keertje om. Mede door de eerste en nog 5 duiven bij de eerste 10 en hulp van Peter Jonker die ook ’n geweldige serie draait 2-3-4-8 en alleen Simon Durge wurmt zich er tussen met de 7e duif en dan hebben we de eerste 10!! Henk Beentjes pakt ze ook geweldig maar door bovenstaand geweld gaat het kampioenschap naar Sanne en Gerrit, bij deze nogmaals gefeliciteerd. Oh ja de eerste duif is gewoon wederom de ‘75’ het kadootje van Peter Beentjes. Top duivinnetje er worden op PIPA mindere verkocht voor vermogens. Kijk de uitslagen maar eens na.

Zelf bakken mijn duiven er niets van op Nijvel en ik kom gewoon 9 minuten te kort!!! Dat is veel en dan toch nog 9 van de 22 in de prijzen want ze kwamen dan wel te laat maar wel goed. Toch waren Eduard en ondergetekende niet bang voor Orleans, die waren goed maar ja dan moeten ze het nog wel even laten zien…………………….

Op Orleans valt in Heemskerk ’n super vroege duif en wel van Gerrie Lotterman, ’n toptijd goed voor de eerste in de club, rayon en 1e N.P.O. afdeling. SUPER van harte Gerrie!  In de club heeft de voorzitter getrakteerd en helaas voor Gerrie waren zijn duiven niet gezet voor de auto. 
De trotse winnaar Gerrie Lotterman
 

10 minuten voor vier uur worden we gebeld en krijgen de tijd door uit Badhoevedorp even later Gijs aan de lijn met ’n nog vroegere tijd en dan weet je dat je even na vier uur moet zitten. .08 uur komt de eerste aan, gelijk melden en boem de tweede, de meld post geeft de tijd van Gerrie Lotterman door en gelijk besef je dit is ’n echte vroege maar die van ons is wel mooi de 2e duif in Heemskerk.

Uiteindelijk dus ’n prachtige overwinning voor Gerrie en ook nog 3 vroege duiven. 1-3-6-14 (4 van de 8)

Zelf pakken we de 2e-4e-16e-23-32-33-35-36-50 enz (11 van de 21 tegen 345 duiven) In het Rayon tegen 1486 duiven 5-8-43-65-93-94-97-100 (en 13 van de 21)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Duivenmarkt Heemskerk